onzichtbaar hoorapparaat
Medisch

De beste en mooiste hoortoestellen voor iedereen

Posted On juli 1, 2020 at 11:30 am by / No Comments

Of je nu een peuter bent, een tiener of wat ouder iedereen verdiend een goed gehoor. Heb je problemen met geluiden ontvangen zijn er gelukkig tegenwoordig hoorapparaten die niet storend meer zijn. Kleine perfect ontworpen apparaten die voorzien zijn van de beste technologie, af te stellen op iedere gelegenheid met een app op de smartphone. Bepaal zelf wanneer en waar je iets wilt horen, zelfs een onzichtbaar hoorapparaat is allang geen toekomst meer. Deze zijn nu al in het assortiment van phonak.com. 

onzichtbaar hoorapparaat

Externe microfoon

In een ruimte waar veel mensen spreken is het soms moeilijk om het geluid op te vangen wat je wilt horen, neem bijvoorbeeld een gesprek aan tafel. Met een externe microfoon vang je wel die geluiden op, stream je deze draadloos naar je hoorapparaat om deze vervolgens loepzuiver te kunnen horen. Zo zijn er op het gebied van hoortoestellen accessoires om het gemak en het geluid nog eenvoudiger en beter te horen.Handsfree telefoongesprekken zijn ook mogelijk met een onzichtbaar apparaat, beter en zuiverder geluid is niet mogelijk.

onzichtbaar hoorapparaat

Perfect op maat gemaakte toestellen

Hoorapparaten op maat, niet iedereen heeft dezelfde leefstijl en wensen voor een toestel. Kom je vaak in gehorige ruimtes, heb je veel vergaderingen dan heb heb je een ander toestel nodig. Zo heeft ieder soort toestel zijn eigenschappen, de meeste apparaten streamen draadloos geluiden van allerlei apparaten. Telefoongesprekken zijn ook eenvoudig draadloos te voeren door geavanceerde technieken. Zelfs een onzichtbaar hoorapparaat heeft functies die je niet voor mogelijk houd, optimaal gemak voor een voordelige prijs.