Spierpijn? Neem fysiotherapie

fysiotherapie4all

Tijdens mijn fitness workout ben ik door mijn rug gegaan en had ik een knoop in mijn rug zitten waar ik niet vanaf kwam. Daarom ging ik op internet op zoek naar een fysio zodat mijn spier los gemaakt kon worden en kwam uit op Fysiotherapie 4 all.

Fysiotherapie-4-all-Afspraak-met-specialist

Spierpijn verdwijnt in een aantal weken

Aan hun reviews zag ik dat het bedrijf door veel mensen positief wordt ervaren en met een 8.9 van de 10 als cijfer is dat hoog. Ik nam contact op met Fysiotherapie 4 all en wij hadden een afspraak ingepland. Toen ik eenmaal aankwam bij de fysio moest ik uitleggen wat mijn problemen waren en zij ging mij masseren om de spier los te krijgen. De eerste dag was de grootste spier al los gegaan alleen er waren nog wat kleinere spieren die nog in de knoop zaten. Nadat ik een aantal behandelingen had gedaan van mijn fysio behandeling. Begon ik ook resultaat te merken en begon mijn spier ook minder vast te zitten. Ook kon ik weer rustig opbouwen met sporten.

Mijn ervaring bij de fysiotherapeut 

Ik werd goed behandeld door de fysiotherapeut en ik was snel weer van mijn klachten af. Ook kon ik snel weer sporten wat erg fijn was. Daarom raad ik iedereen aan om hierheen te gaan als je ook klachten hebt van jouw gewrichten of spieren.