Traangoot Fillers

Traangoot fillers

Bij Aesthetic Beauty Center zijn wij gespecialiseerd in het behandelen met traangoot fillers. Wanneer u last heeft van donkere kringen onder uw ogen kunt u er erg vermoeid uitzien. Hierdoor kunt u er gestrest en somber uitzien. Terwijl u zich misschien helemaal niet zo voelt.

Traangoot fillers

Het komt ook regelmatig voor dat er rimpels onder de ogen ontstaan. Wij begrijpen dat u hier iets graag aan zou willen laten doen. Wij kunnen u hier mee helpen door het gebruik van fillers plaatselijk toe te passen. Door het gebruiken van een traangoot fillers behandeling zult u er opgewekt en fris uitzien.

Een behandeling bij Aesthetic Beauty Center duurt +- 30 minuten en u zult versteld staan van het geweldige resultaat. Deze behandeling combineren wij vaak met het opvullen van de wangen/jukbeenderen. Dit geeft in zijn totaliteit een jeugdig en fris uiterlijk.

De fillers die wij gebruiken bevatten de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De hyaluronzuur filler is de meest gebruikte filler ter wereld. Deze stof wordt automatisch door het lichaam zelf weer afgebroken. Wij werken alleen met veilige lichaamseigen stoffen.

De zogeheten wallen zijn verleden tijd wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij Aesthetic Beauty Center. Twijfelt u nog of u wel een behandeling moet nemen? Wij hebben altijd plek voor een gratis consult. Wij zullen met u de mogelijkheden bespreken. Ook brengen wij u op de hoogte van de te verwachten resultaten.

Samen met de arts die u zal behandelen worden alle opties besproken. Wanneer u zich fijn voelt bij het nemen van een behandeling wordt er een afspraak met u ingepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *