Voel je weer lekker in je vel zitten

facelift behandeling

Ouder worden hoort erbij, maar zit je niet lekker meer in je vel door de rimpels of is je vrolijke uitstraling helemaal verdwenen dan wordt het tijd voor een facelift behandeling. Je ziet er weer jonger uit, wat natuurlijk ook goed is voor je zelfvertrouwen. Bekenden in je omgeving zal het opvallen dat je weer straalt als tevoren, naast deze behandeling zijn er nog aanvullende behandelingen voor andere kleine kwaaltjes. Hiermee bedoelen we rimpels rond de ogen bijvoorbeeld.

facelift behandeling

Wel of geen behandeling

Niet iedereen vindt het nodig om een facelift behandeling te doen als die ouder wordt, maar wordt je veel ouder geschat dan je leeftijd dan wordt het wel vaker gedaan. Maar niet iedereen vindt het belangrijk om er op oudere leeftijd ook mooi uit te zien, vaak beginnen mannen en vrouwen vanaf 40 jaar met een behandeling. Vaak komt dit door de plooi tussen de mond en de wang, deze plooi wordt dieper naarmate je ouder wordt. De kaaklijn is hierdoor slapper, en de zogenaamde hamsterwangen vallen op.

Is de behandeling gebeurd?

Een facelift behandeling wordt onder plaatselijke of algehele verdoving uitgevoerd, nadat de behandeling is gedaan wordt er een drukverband aangelegd en in de kliniek de haren gewassen. Vaak voelt de eerste dagen de huid erg gespannen aan, rond de mond kan dit veel ongemak geven tijdens het eten. Hierbij moet je ook opletten bij het eten van groot en hard voedsel zoals zuurtjes. In de loop van de week wordt het allemaal wat soepeler en gaat alles een stuk eenvoudiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *