Wat is BB cream?

Een BB cream is in Nederland nog niet zo heel erg bekend en dat is jammer. Het is namelijk een product waar heel veel mensen baat bij zouden kunnen hebben. Dit verzorgingsproduct kan eigenlijk op alle leeftijden gebruikt worden, terwijl andere eigenlijk alleen geschikt zijn als je wat jonger bent. Een BB cream mag dan ook eigenlijk niet in je badkamer ontbreken! Het is een uitstekende basis voor iedere dag en je kunt het tot op late leeftijd gebruiken en er prachtig uit blijven zien.

BB cream

Voordat we ingaan op waarom het zo belangrijk is om dit product te gebruiken, eerst wat meer informatie over wat het precies is. BB cream staat voor blemish balm, dit houdt in: een balsem die zorgt voor een smetteloze huid. We hebben allemaal wel wat oneffenheden in ons gezicht, wat donkere of lichte vlekjes die je eigenlijk liever niet zou hebben. Je kunt dit wegwerken met een foundation, maar dat is niet voor iedereen een optie. Dan is dit een uitstekend alternatief. Sterker nog, mensen die het geprobeerd hebben willen eigenlijk bijna niet anders meer! Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig, waar komt dit product eigenlijk vandaan? In Azië is het een balsem die al lange tijd gebruikt wordt, BB cream is in het oosten van de wereld al jarenlang een begrip. De laatste jaren is het product ook naar Europa gekomen en de mensen die dit gebruikt hebben zijn eigenlijk allemaal enthousiast. Dit vanwege de specifieke kenmerken die de crème heeft. Kijk even rond op internet en je vindt de ene lovende recensie na de andere. Dat maakt jou misschien ook wel nieuwsgierig en je wilt deze crème misschien ook wel gaan gebruiken. Waar kun je dit nu kopen? Als je BB cream zoekt ben je bij Korean skincare & K-beauty aan het juiste adres. Zij hebben een ruim assortiment aan verzorgingsproducten en zoals hun naam al aangeeft bieden ze ook veel artikelen die in Azië gebruikt worden.

Voordelen

Zoals gezegd is een BB cream een goed middel om oneffenheden uit je gezicht te verwijderen, maar dat kun je ook met een foundation. Welke voordelen heeft dit product nu te bieden, waardoor het voor velen een betere keus is dan foundation?

  • het beschikt over UV-bescherming, waardoor je huid goed beschermd is tegen de zon
  • het is ook geschikt voor mensen die geen foundation zouden moeten gebruiken, zoals mensen met acne
  • het voelt lichter aan en kan ook in de zomer zonder problemen gebruikt worden
  • het geeft een natuurlijker effect, waardoor het ook op een oudere gezichtshuid heel goed werkt

Bij het gebruik van een BB cream krijg je een lichte dekking met een natuurlijk effect, wat velen mooier vinden dan foundation. Bovendien voedt het de huid goed, waardoor je eigenlijk geen dagcrème meer nodig hebt. Door de UV-bescherming blijft je huid ook mooi en ga je huidveroudering tegen. Tegelijkertijd heeft het een egaliserend effect, wat een dagcrème niet heeft. Het is dus een uitstekende combinatie van crème en foundation! Wil je ook een BB cream gaan gebruiken? Bij Korean skincare & K-beauty vind je zeker een variant die bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *